Familings

Familings

PROJEKTI

Familings vauvanpatja on tuore, mielenkiintoinen ja palkittu startup yritys Suomesta. Heidän ajatus on auttaa tuhansia perheitä kenellä on vaikeuksia nukuttaa pienokaisiaan. He kehittivät liikkuvan patjan, jonka avulla vauva nukahtaa nopeammin luonnollisen tuntuiseen liikkeesen.

Tuodakseen idean ja tuotteen ihmisten ilmoille, oli tehtävä kotisivut ja verkkokauppa. Tavoitteena oli kaksikielinen sivusto, joka tarjoaa sopivissa määrin informaatiota innovaatiosta, käyttäjäkokemuksia sekä verkkokauppa -osion, josta patjan voisi tilata ympäri maailmaa kotiin.

RATKAISU

Nähtyäni tuotteen, oli idea toteutuksesta heti selvä. Pidetään kokonaisuus selkeänä, minimalistisena ja rauhallisena. Pysytään rauhallisissa väreissä, jotka korostavat myös luotettavuutta. Sivuston sisällön asetteluun käytettiin normaalia enemmän aikaa, sillä haluttiin pitää yksinkertainen rakenne ja samalla säilyttää mielenkiinto alusta loppuun.

Huippulaatuiset kuvat ja autenttiset käyttäjäkokemukset sivustolla lisäävät luotettavuutta. Suoraviivainen verkkokauppa -osio on helppo tapa loppuasiakkaalle tilata tuote kotiovelleen.