DIGITAALISTA KAUPANKÄYNTIÄ

Digitaalinen kaupankäynti on haastava laji ja toteutukseen kannattaa valita ammattilainen. Olen toteuttanut yli 10 vuoden urani aikana satoja kotisivuja, verkkokauppoja sekä erilaisia kampanjoita yrittäjistä pörssiyhtiöihin. Ymmärrän hyvin asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet. Asiakastyytyväisyys on minulle kunnia-asia ja pyrin siihen jokaisessa toimeksiannossa.

YKSILÖLLISET RATKAISUT

Toimitan ratkaisut niin, että ne muistetaan. Markkinoinnin tärkein tehtävä on herättää mielenkiintoa tuotetta tai palvelua kohtaan. Tämä saavutetaan mikäli tuote/palvelu tarjoaa vierailijalle tunnereaktion sivustolle tullessa. Pidän siis huolen, että asiakkaasi rakastuvat yrityksesi tuotteisiin tai palveluihin.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Monipuolinen, joustava ja luotettava kumppani on yritystoiminnan kannalta avain menestykseen. Olen vuosien aikana saanut usein kiitosta monipuolisuudesta sekä joustavuudesta. Pisimmät asiakassuhteeni alkoivat uranani alkumetreiltä ja työllistävät edelleen. Monipuolinen osaamiseni ja tarjonta auttaa yritystäsi kasvamaan sekä pysymään ajan hermolla. Olen siis kumppani, joka vastaa puhelimeen ja viesteihin myös projektin julkaisun jälkeen.

REHELLINEN, JÄRKEVÄ SEKÄ JOUSTAVA

Olen vuosien varrella palvellut yrittäjiä sekä isompia korporaatioita. Ymmärrän varsin hyvin kiireelliset aikataulut ja otankin nämä aina tervetulleina haasteina itselleni. Hinnoitteluni on selkeä ja rehellinen – ymmärrän myös aloittavia yrittäjiä sekä tiukat budjetit. Olen myös joissakin tapauksissa tarjonnut joustavia maksuaikoja sekä vaihtoehtoja. Kysyä kannattaa aina.

eget diam sit nunc risus. id accumsan nec efficitur. velit, et, consequat.